Nieuws

03/03/2023
Wat staat ons te wachten in 2023? In het resterend jaar is Cristian veel te vinden bij diverse comedy nights waar hij gaandeweg sleutelt aan een aankomend avondvullend programma. Ook staan er een aantal maatwerkoptredens op stapel. Diverse besloten comedy acts voor organisaties (bedrijfsfeest en themadag) en particuliere gezelschappen (verjaardagen en bruiloften). Werk aan de winkel dus. Maar vooral genieten, want passie en plezier is het belangrijkste in alles wat je doet!

01/03/2016
Nieuwe data zijn toegevoegd aan de speellijst in mijn Agenda. Ik ga met cabaret en stand up comedy weer veel touren door het land. Daarnaast ben ik natuurlijk ook inzetbaar voor bedrijfsoptredens en andere optredens op maat.

08/03/2015
Heb je een website die je al heel lang wilt vernieuwen? Of wil je een nieuwe website maken, maar je komt er niet aan toe? Het schrijven van goede content is een tijdrovende klus. Laat het over aan mij! Ik zorg voor pakkende teksten die de aandacht van je klanten vasthouden. Ook is het belangrijk om regelmatig nieuwe content op je site te plaatsen. Zo schrijf ik ook terugkerende blogs en nieuwsberichten voor tal van opdrachtgevers.  Geef dat werk uit handen en concentreer je op je kerntaken!

20/01/2015

Onlangs veel nieuwe interessante opdrachten gedaan. Zo heb ik teksten op maat geschreven voor een loodgietersbedrijf. Het is een uitdaging om je goed in de klant te verdiepen. Wat voor informatie zoeken klanten die een loodgieter nodig hebben? Met weinig woorden lezers ‘triggeren’ is iets waar ik mij in de loop der jaren in specialiseerde. Het leuke van al die diverse schrijfopdrachten is dat ik ook steeds meer leer van verschillende branches. Zo weet ik nu het een ander over dakbedekking, loodgieterswerk, fotografie, schilderswerk, veiligheid en het voorkomen van bedrijfsongevallen. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Maar ook schreef ik voor een opdrachtgever die zich bezig houdt met muffins en cupcakes. Nu ben ik mij aan het voorbereiden op een live-optreden. Ik ga een cabaret act op maat doen voor een zorginstelling. En zo is elke dag weer boeiend!

11/06/2014

Wat is nieuw? Eigenlijk gebeuren er elke dag mooie en nieuwe dingen. Uiteraard wordt de Agenda regelmatig geupdate, dus hou het in de gaten! Buiten al deze optredens en workshops ben ik ook  intensief aan slag om diverse bedrijven nog beter op de kaart te zetten op het internet. Dit doe ik onder andere door de teksten op hun websites te vernieuwen en te verbeteren. Goede content is immers cruciaal om je doelgroep te bereiken en je te onderscheiden op het web. Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van schrijven en het werken in de commerciële sector weet ik als geen ander hoe ik jouw bedrijf met pakkende teksten kan laten uitblinken. Wil je daar meer over weten, neem contact met me op!